تبلیغات
Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah
صفحه اول تماس با ما RSS قالب وبلاگ
Visidipo
Ruang Berbagi Visi Daring
Visidipo دوشنبه 2 / 5 / 1396
Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah Perusahaan insurance kebayar metu saka panyedhiya jaringan miturut "cukup lan umume" biaya, kang uga kurang saka panyedhiya kang biasanipun lan ngawula. Panyedhiya uga kudu kontrak kapisah karo penanggung kanggo nampa apa Jumlah menyang tingkat diskon utawa capitation kanggo biaya standar panyedhiya kang. Nanging umume biaya sabar kurang nggunakake panyedhiya ing-jaringan. Persemakmuran Dana, ing Survey Annual sawijining, "pangilon, pangilon ing Wall", bandingke kinerja saka sistem kesehatan ing Australia, Selandia Anyar, ing Inggris, Jerman, Kanada lan Pemerintah sinau sawijining 2007 ketemu sing, senadyan request kirim sistem paling larang, terus-terusan ing-performs dibandhingake negara liyane. Siji prabedan antarane Pemerintah lan ing negara liyane ing panaliten iki yaiku sing request kirim iku negara mung tanpa jangkoan Health Insurance Universal. Persemakmuran Dana rampung Survey sawijining telulas Annual Health Privasi ing 2010.

A Study of Survey "ketemu beda wujud ing akses, momotan biaya, lan masalah karo insurance kesehatan sing digandhengake karo desain insurance". Saka negara nliti, asil dituduhake wong ing Amerika Serikat wis luwih metu-saka-Pocket expenses, liyane musuhan karo perusahaan insurance saka negara liya, lan pembayaran insurance liyane rek; dokumen uga luwih sanajan Jerman padha tingkat Kajaba dhuwur saka dokumen. Sistem Kesehatan Publik diarani kesehatan. Iku njamin Akses Universal free kanggo perawatan Hospital lan subsidi metu-saka-Hospital Perawatan Medical. Iku wis mbiayai dening tax Levy 1.5% ing kabeh wajib pajak, ekstra 1% Levy ing earners income dhuwur, uga revenue umum. Sistem kesehatan pribadi didanai dening sawetara Organizations insurance kesehatan pribadi. Paling gedhe saka iku Medibank Private Limited, kang ana, nganti 2014, entitas-diduweni pemerintah, nalika privatized lan kadhaptar ing Stock Exchange Australia. Sawetara asuransi kesehatan pribadi 'kanggo MediaWiki' Enterprises kayata Australia Unity, lan sawetara sing Organizations nirlaba kayata HCF lan Dana Health HBF (HBF). Sawetara, kayata Health Police, duwe anggota diwatesi kanggo Groups tartamtu, nanging mayoritas wis anggota mbukak. Keanggotaan kanggo dana kesehatan paling saiki uga kasedhiya liwat Comparison situs kaya moneytime, Bandingake Market, iSelect Ltd., Choosi lan YouCompare. Asuransi Kesehatan Terbaik Dan Murah